Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Nyhetsblad

Varmt välkomna till ett nytt år med Korpen Borås. 2015 är ett speciellt år för oss, vi har nämligen ett jubileum att fira som nybliven 75-åring! Detta hoppas vi, tillsammans med er, uppmärksamma under året.

Korpen Borås - alla platsar!

Korpen Borås bildades den 26 februari 1940 och då låg fokus på fältövningar i allmänhet och skytte i synnerhet. Idag har vi ett litet annat utbud att bjuda på, men värderingarna är desamma - att kunna erbjuda motion och friskvård som passar för såväl privatpersoner som för företagsanställda.

Gruppträning

Många av er medlemmar har redan bokat en plats på något av våra gruppträningspass under våren. Det finns dock fortfarande några platser kvar att anmäla sig till eller prova på, så ta med sambon, vännerna och kollegorna och umgås tillsammans med oss i vår.

Korpen satsar på två nya grupper Tabata på land (Sturehallen tisd. 18.00) och AquaTabata i vatten (Stadsparksbadet tors. 19.30).

Som "kom i gång pass" rekommenderar vi Lättgympagruppen i Sturehallen (onsd. 17.15).

Behöver du slappna av ifrån den dagliga stressen - prova på vår HappyYoga (Stadsparksbadet tisd. 16.30)!

Lagidrott

Vinterhalvåret innebär inte att lagidrotten ligger i dvala, tvärtom så är innebandyserien i full gång. Korpen har också två cuper i februari, en i fotboll och i en i innebandy. Februaricupen i fotboll spelas i Almåshallen den 21 februari, Borås Innebandycup i nyrenoverade Sjöbohallen den 28 februari.

Kretsloppet 2015

Korpen Borås största arrangemang under året är Kretsloppet i Borås, lördagen den 19 september. En nyhet för i år är 21 kilometer, en rejäl utmaning även för de mest tränade. Men på Korpen platsar vi alla så det finns fortsatt sträckor ifrån 400 m till 10 km att välja i mellan. Kretsloppet i Borås 2015 öppnar hemsidan, kretsloppetiboras.se, för anmälningar den 15 februari. 

På Korpen platsar alla - välj din plats också!

 

 

 

 

Korpförening Borås - Korpen | Allégatan 59 50337 Borås | 033120410 |