Hoppa till sidans innehåll

Viktig information


Information vårtermin 2019

Nu kan du anmäla Dig till vårterminen! Vi hoppas att du fortsätter med din träning till våren! Nuvarande deltagare har förtur att fortsätta i sina grupper.

ANMÄLAN: Det är öppet för anmälan & förbokning till kommande vårtermin. Först till kvarn gäller! (Anmälan/förbokning).

Sandaredsbadet: Träning i Sandaredsbadet fortsätter i samma grupper.

Rehabbadet: Till våren behåller vi våra badtider och kör samma grupper som denna termin. Korpen sökte nya tider för att bilda upp nya grupper, men det finns tyvärr inga. Efter terminens slut kör vi extra träning (v.18-v.21) i två grupper - torsdag kl. 18:00 & 18:45.

Stadsparksbadet: Vi  utökar med en morgonsgrupp torsdag kl. 7:15-8:00, en kvällsgrupp tisdag kl. 19:15-20:00 och en grupp på dagtid fredag kl. 13:45-14:00

Inbjudan till vårterminen mailutskick planeras i början på december. De som inte har någon mailadress , kommer få inbjudan via post. Deltagare på Rehabbadet kan hämta inbjudan på badet.

Obs! För att behålla din plats i gruppen, tänk på att anmäla dig till vårtterminen i god tid - senast 14 december! Efter detta datumet övergår din plats till annan intresserad på kö/väntelista.

 

GDPR på Korpen Borås. Inom idrottsförelsen behandlar vi många olika typer av personuppgifter för att vardagen ska fungera. Från 25 maj 2018 gäller EU:s nya dataskyddsförordning. För att behandla dina personuppgifter behöver Korpen Borås ditt samtycke och det gör du vid din anmälan som medlem/deltagare/spelare/funktionär eller vid en annan anknytning till Korpens verksamhet.

ÖVRIGT INFORMATION gällande

Betalning: Din träningsavgift inbetalas på Korpen Borås bg-nummer 657-8884, alternativt swishas till Korpen swischnr: 1233785375. Har du Friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar, kontakta Korpens kansli.

Boka enstaka pass Kontakta vår gruppträningsansvarige Jana på 033 12 04 10.

PÅ GÅNG

Korpen Borås söker personer som ställer upp då och då på våra cuper och andra evenemang under verksamhetsåret. Tycker du att det är intressant att umgås med andra funktionärer samt. hjälpa med enkla uppgifter, hör gärna av dig till This is a mailto link.

Till korpens nya uppdrag söker vi också projektledare eller andra engagerade personer i pensionsålder.

Prenumeration nyhetsbrev


Aktuellt i Korpen Väst

 

I samarbete med

Sisu_Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Borås - Korpen
Allégatan 59
50337 Borås

Kontakt:
Tel: 033-12 04 10
E-post: This is a mailto link

Se all info