Hoppa till sidans innehåll

ARRANGEMANG


Korpen Borås och arrangemang

Korpen Borås är en idrottsförening med en stor flexibilitet  och obegränsade möjligheter för att erbjuda motion, där alla platsar och är även helt öppen aktör för att medverka eller själv samordna olika arrangemang.

Det största och populäraste arrangemanget som Korpen Borås driver är Kretsloppet i Borås. Det är en omtyckt folkfest, som genomförs i september och växer från år till år (läs mer om Kretsloppet).

Vattendagen i Borås genomförs i augusti och är ett familjearrangemang med arranförerna Korpen Borås, Simklubben Elfsborg samt miljöjpatner Borås Energi och miljö. Detta arrangemang lockar många familjer, deltagare, utställare, försäljare och besökare till ett händelserikt program med spännande tävlingar och massor av roliga aktiviteter som sker direkt i Borås stadskärna. (läs mer om Vattendagen).

Korpen Borås gör också stora satsningar på teambildande aktiviteter under trivsamma former med sikte på ”ha roligt tillsammans.” Vi anordnar för företagsanställda eller skolelever en dag fylld med personalaktiviteter, som syftar till att stärka Vi-känslan och sammansvetsa teamkänslan — välkända begrepp inom idrotten.

Tipspromenader har en lång tradition i Borås och nu arrangerar Korpen Borås de på beställning.

Uppdaterad: 26 JUN 2014 09:03 Skribent: Jana Belohlavek

Prenumeration nyhetsbrev


Aktuellt i Korpen Väst

 

I samarbete med

Sisu_Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Borås Motionsidrottsförening - Korpen
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Besöksadress:
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Kontakt:
Tel: 033120410
E-post: This is a mailto link

Se all info