Hoppa till sidans innehåll

VATTENDAGEN I BORÅS


STADSPARKEN, VISKAN LÖRDAGEN DEN 24 AUGUSTI

Borås Energi och Miljö tillsammans med SK Elfsborg och Korpen Borås skapar en festlig dag/lopp som kretsar kring vatten och Viskan (www.viskanopenwater.se)

I samband med Vattendagen genomförs en stor tävling - Viskan Open Water (tidigare Borås Open Water) som simmas för första gången centralt i Stadsparken och i Viskans fina miljö och vatten. Tävlingen ingår i Boråsklassikern.

Vattendagen erbjuder även två andra roliga och underhållande tävlingar Viskan Swimrun och Viskan Farkostrace. Någonting som man får inte missa! Dagens program är händelserikt och kommer locka många besökare till ett antal uppvisningar, torghandel med skördemarknad, föreläsningar, lotteri, tipspromenad och prova på aktiviteter som vattenträning, vattenpolo, yoga, livräddning m.m. Det finns något för alla!

Korpen Borås utmanar bl. annat till att prova på vattenträning i Stadsparksbadet, som leds av korpens duktiga och erfarna ledare under denna dagen.

Det hände mycket denna dag och utbud är brett!

Varmt välkommen till folkhavet som tävlare eller som besökare!

Bli funktionär. Vill du  stå bakom arrangemangens kulisser och medverka  på Vattendagen som en funktionär? Vi söker ett antal volontärer som vi behöver placera på följande arbetsområden:

- Tävlingsbyrå (information, anmälan, betalning resultat, deltagarutlämning samt annat kring detta.

- Tävlingscentrum (Flaggvakt till olika tävlingsmomenten)

- Service, stödpersoner/värdar för prova på aktiviteter, uppvisningar, utställningar, tipspromenad, lotteri, föreläsare och andra aktiviteter för olika aktörer på plats

- Bygg och städ - bygga tävlingsområdena med tält, anvisningar för eventområdet samt se till att det är rent och snyggt före, under och efter eventet.

Passar Dig någon uppgift? Hör gärna av Dig till This is a mailto link

Läs hur vi behandlar bilder som tas under arrangemanget. Länk

Uppdaterad: 12 APR 2019 13:56 Skribent: Jana Belohlavek
Epost: Adressen Gömd

Prenumeration nyhetsbrev


Aktuellt i Korpen Väst

 

I samarbete med

Sisu_Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Borås Motionsidrottsförening - Korpen
Allégatan 59
50337 Borås

Kontakt:
Tel: 033120410
E-post: This is a mailto link

Se all info