Hoppa till sidans innehåll

VATTENDAGEN I BORÅS 2021


STADSPARKEN, VISKAN LÖRDAGEN DEN 21 AUGUSTI

SK Elfsborg och Korpen Borås tillsammans med Borås Energi och Miljö arrangerar för andra gången Vattendagen i Borås som är en del av Borås 400 år.

Vad kan vi se fram emot? Vattendagen erbjuder tävlingar som Viskan Open Water (tävlingen ingår  i Boråsklassikern), Viskan Swimrun, Viskan Flott-Race, Viskan Sup-Race. Dagens program är också fyllt med föreläsningar och prova på aktiviteter som vattengympa, yoga, vattenpolo m.m. Ni möter många andra föreningar, företag som presenterar sin verksamhet och närproducerad mat säljs av knallar. Det finns något för alla! Följ då vår vattendagens hemsida, som kontinuerligt uppdateras med fler aktiviteter och information kring eventet.

Korpen Borås utmanar

* FÖRENINGAR att visa upp och pressentera sin föreningsverksamhet på vårt utställningsområde eller som medarrangörer anordna någon form av uppvisning eller prova på aktivitet. Inbjudan HÄR. Anmälan HÄR.

* FÖRETAG att boka utställarplats på vårt utställningsområde för att visa upp sitt företag, presentera och marknadsföra sina produkter/tjänster eller att bli partners för Vattendagen. Inbjudan HÄR. Anmälan HÄR.

* TORGFÖRSÄLJARE som vill salutföra sina produkter, som säljer närproducerat, mat, frukt, grönt, bröd och övrigt mathantverk. Inbjudan HÄR. Anmälan HÄR.

* alla som vill PROVA PÅ VATTENTRÄNING i Stadsparksbadet, som leds av korpens duktiga och erfarna ledare under denna dagen. Inbjudan HÄR. Anmälan HÄR.

Bli funktionär. Vill du  stå bakom arrangemangens kulisser och medverka  på Vattendagen som en funktionär? Vi söker ett antal volontärer som vi behöver placera på följande arbetsområden:

- Tävlingsbyrå (information, anmälan, betalning resultat, deltagarutlämning samt annat kring detta.

- Tävlingscentrum (Flaggvakt till olika tävlingsmomenten)

- Service, stödpersoner/värdar för prova på aktiviteter, uppvisningar, utställningar, föreläsare och andra aktiviteter för olika aktörer på plats

- Bygg och städ - bygga tävlingsområdena med tält, anvisningar för eventområdet samt se till att det är rent och snyggt före, under och efter eventet.

Passar Dig någon uppgift? Gör din intresseanmälan  HÄR. Inbjudan se HÄR.

Det händer mycket denna dag och utbud är brett!

Varmt välkommen till folkhavet som tävlare, medarrangör, funktionär eller som besökare!

Vattendagen i Borås tackar för att alla närvarande följer myndigheternas rekommendationer och givetvis tar hänsyn och respekt till oss alla!

Uppdaterad: 12 APR 2019 13:56 Skribent: Jana Belohlavek
E-post: Adressen Gömd

Prenumeration nyhetsbrev


Aktuellt i Korpen Väst

 

I samarbete med

Sisu_Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Borås Motionsidrottsförening - Korpen
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Besöksadress:
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Kontakt:
Tel: 033120410
E-post: This is a mailto link

Se all info