Hoppa till sidans innehåll

Viktig information


2021 06 28

Korpen Borås hoppas kunna starta upp våran ordinarie verksamhet och även ny verksamhet så snart som möjligt. Pga. rådande restriktioner för Covid-19 så är våran verksamhet inte alltid lätt att genomföra och i många fall får vi ändra och planera om aktiviteter. Just nu begår planering inför höstens aktiviteter och arrangemang och vi har även några digitala aktiviteter som pågår just nu. Ni kan även göra intresseanmälan till några av våra aktiviteter.

Vägen till utveckling

Just nu håller Korpen Borås på med en utvecklingsprocess av verksamheten. Hjälp oss med våran verksamhetsplanering och delta i vår enkla enkät HÄR. Det tar dig ca 5 minuter och vi får svar på vilka områden av våran verksamhet vi behöver utveckla mer eller nya verksamhetsområden ni tycker vi ska satsa på.

2021 04 01

Från och med 1 april 2021 Korpen Borås driver sin verksamhet från nya och trevliga lokaler på Träffpunkt Simonsland på Viskastrandsgatan 5.

2020 05 05

Information om Ditt medlemskap i Korpen Borås

Häromdagen har fått några medlemmar i Korpen Borås ett utskick om att förlänga sitt medlemskap. Korpen Borås har gått över till ett nytt system som alla korpens föreningar är anslutna till och från och med juni månad hanteras medlemskapet via det nya systemet. Du kan låta medlemskapet gå ut och bli medlem igen när du anmäller dig till höstens termin.

Enligt direktiv från Riksidrottsförbundet och Rikskorpen ska nu medlemskapet i Korpen Borås vara på årsbasis och kostar då 230 kr (till skillnad från tidigare 115 kr/termin för deltagare inom gruppträning).

Alla som tänker fortsätta till hösten med våra träningar, kan alltså vänta med betalningen för medlemskapet tills vi återkommer med inbjudan till höstterminen.

 

2020 04 28

Påverkan av Covid-19 på korpens verksamhet

Covid-19 har drabbat många verksamheter i vårt samhälle och vår förening är inget undantag. All personal på Korpen i Borås är korttidspermitterade fram till 30 juli. Vi har noggrant följt myndigheternas rekommendationer och det gjorde även ni deltagare då det var få eller inga deltagare på passen, vilket vi tycker är kloka beslut från er deltagare.

Korpens övriga verksamhet har naturligtvis också drabbats av myndigheternas rekommendationer och har även inneburit inställda cuper, seriespel och arrangemang bland annat.

Vad händer nu och i höst?

Som kompensation så byter vi bassängen till utemiljö och erbjuder till alla korpens vattengympadeltagare en kombinerad träning ute i Kypegården, Sjöbovallen och Almenäs (se Inbjudan). Våra duktiga ledartjejer längtar att träffa Er igen och komma i gång med blandningsform av träning som lätt- och stretchgympa och stavgång/gång. Vi kör under maj och juni och är hoppfulla att vår träningsform kommer att uppskattas av er!

Lämna gärna din intresseanmälan HÄR, så vi kan styra antal personer i grupperna för att följa myndigheternas rekommendationer. För alla vattengympadeltagare är träningen kostnadsfri! Övriga intresserade betalar 50 kr/träningspass.

Utökad träning under höstterminen

Vi vet så klart inte hur detta påverkar oss och er deltagare till hösten. Informationen som vi har fått är att Rehabbadet preliminärt öppnar vecka 33. Så planen för hösten är att förlänga höstterminen samt att vi erbjuder er klippkort till extra vattengympapass i våra olika bad. Klippkorten kommer att gälla under både HT-20 och VT-21. Vi återkommer med inbjudan i juni månad.

Ta nu chansen att träffa era träningskompisar utomhus på våra lätta träningar under ordnade former och vi återkommer naturligtvis så fort vi får några nyheter angående höstens träning.

Varmt välkomna!

 

Bemanning av kansliet

På grund av coronaläget kommer vi arbeta mer eller mindre på distans. Därför ber vi alla som har frågor och vill kontakta oss, gör det via våra e-postadresser:
Roger Hjelm: This is a mailto link (Kanslichef, Arrangemang m.m.)
Johnny Albertsson: This is a mailto link (Ekonomi, Lagidrott m.m.)
Karin Norrbin: This is a mailto link (Boråsklassikern. Ellos Group, Lagidrott, Ekonomi)
Jana Belohlavek: This is a mailto link - (Gruppträning, Kretsloppet - funktionärsbemanning, aktivitetsområdet m.m)

 

Rehabbadet

I samband med den planerade öppningen tilltog problematiken med Coronavirusets utbredning. Med anledning av detta kan inte badet i dagsläget inte förutse hur länge kommer att ha stängt. Preliminärt öppnas badet igen vecka 33.

Vattenträning i Stadsparksbadet och Sandaredsbadet

Med hänsyn till deltagare som tillhör riskgruppen för coronasmittan har Korpen Borås beslutat att ställa in grupperna i dessa bad tillsvidare. 
Aktuell information om grupptränings verksamhet kommer uppdateras på den här sidan.

Rehabbadet håller stängt tillsvidare

Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) har beslutat att inte öppna rehabbadet efter renoveringen. Detta gäller tillsvidare och håll er uppdaterade via SÄS hemsida för vidare information.

 

Uppdaterad: 13 MAR 2020 14:10 Skribent: Johnny Albertsson
E-post: Adressen Gömd

Prenumeration nyhetsbrev


Aktuellt i Korpen Väst

 

I samarbete med

Sisu_Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Borås Motionsidrottsförening - Korpen
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Besöksadress:
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Kontakt:
Tel: 033120410
E-post: This is a mailto link

Se all info