Hoppa till sidans innehåll

Gympa x


Gympa3

Gympa är en ledarledd gruppaktivitet som finns i flera nivåer med olika innehåll och olika inriktningar. Passet byggs oftast upp i tre delar: en uppvärmningsdel, en huvuddel samt nedvarvning och stretching.

Delta i verksamheten—nivån bestämmer du.

Medel Medelpasset innehåller uppvärmning, styrka, rörlighet, kondition och koordination. Ett tuffare pass i styrka och konditionsdel med förekommande stegkombinationer. Ett pass där hela kroppen arbetar, och avslutas med stretch. Passet är utformat för att varje individ skall kunna träna utifrån sin förmåga, så man kan själv bestämma om man vill träna med lite tyngre, eller om man nöjer sig med det enklare rörelserna i passet.

Lätt Lättgympan är ett pass där kroppen arbetar funktionellt, och det finns enklare kombinationer. Passet innehåller precis som Medelpasset uppvärmning, rörlighet, styrka och kondition. Kroppen blir genomtränad och man känner sig som en ”ny människa” efteråt. Passet är utformat utifrån varje individ, så man kan själv bestämma om man vill träna med lite tyngre, eller om man nöjer sig med det enklare rörelserna i passet.

Happy Yoga Ger dig tillskott av energi och styrka som vi så väl behöver för att återhämta kroppen från vardagens höga tempo och stress. Stanna upp och låta kropp och själ vila upp en stund.

Zumba Zumba är ett roligt och spännande sätt att träna! Deltagare i alla åldrar faller för de smittande rytmerna och de enkla dansrörelserna. Det är lätt att lära sig och du kan både förbättra din kondis och förbränna kalorier!

Zumba Gold Chair Programmet är skapat för deltagare med liten eller ingen erfarenhet av motion, personer som har begränsningar eller är för inaktiva äldre människor.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:16 Skribent: Jana Belohlavek

Prenumeration nyhetsbrev


Aktuellt i Korpen Väst

 

I samarbete med

Sisu_Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Borås Motionsidrottsförening - Korpen
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Besöksadress:
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Kontakt:
Tel: 033120410
E-post: This is a mailto link

Se all info