Hoppa till sidans innehåll

Viktig information


17 maj

VATTENGYMPA INFÖR Ht-2022

Tack för den gångna terminen. Alla deltagare i korpens grupper önskas välkomna tillbaka igen. Anmälan till hösttermin öppnas i slutet av juni.

21 april

VATTENGYMPA I STADSPARKSBADET

Nu har teknikerna lagat bassängen så vi fortsätter med träningarna i morgon. 

13 april - 21 april 2022

VATTENGYMPA I STADSPARKSBADET

Driftekniker väntar på delar för bassängreparationen i Stadsparksbadet så ingen träning förrän nästa fredag (22 april). Avvakta en ny information.

11 april 2022

VATTENGYMPA I STADSPARKSBADET

Det pågår fortfarande en bassängreparation i Stadsparksbadet och därför får vi ställa in träning på tisdag kl. 18.45. Avslutning på vårtermin flyttas då till vecka 19 (10/5).

8 april 2022

VATTENGYMPA I STADSPARKSBADET

Idag är vattenträning inställd pg av bassängreparation. Korpen kör en träning extra vecka 19 (13 maj) samt avslutning på vårtermin.

4 februari 2022

VATTENGYMPA I STADSPARKSBADET

De flesta pandemirestriktioner och allmänna råd tas bort från och med 9 februari. Från Stadsparksbadet är det också bekräftat att deras restriktioner tas bort och därmed kan Korpen starta träningen i våra planerade vattengrupper. Alla som har intresseanmält sig får i närmaste dagarna ett mail med information gällande vårterminen. Det finns lediga platser kvar i några grupper så ni kan gärna anmäla er här.  Välkomna till vårtermin med start vecka 8!

28 januari 2022

VATTENGYMPA I STADSPARKSBADET

Restriktionerna gäller fram till 9 februari. Vi får hålla tummarna att vi får starta upp igen.

4 januari 2022

VATTENGYMPA I SANDAREDSBADET

Nu på söndag startar vi vårtermin i Sandaredsbadet! Stora bassängen har kapacitet 30 personer så nya restriktioner påverkar inte våra kvällsträningar. Däremot ni får ha lite kösystem i duch/omklädning då duschen endast är 1 person i taget samt 5 st i omklädningsrummet. För att undvika köer, kan någon om man vill duscha hemma efterår (eller före). Det gå även duscha i lite större dusch på herr så där kan man vara 2 st. i taget.

3 januari 2022

VATTENGYMPA I STADSPARSKBADET

Från 23 december fram till 31 januari gäller i Stadsparksbadet nya restriktioner! Det innebär att man får hålla avstånd mellan besökaren (en person behöver ha 10 kvadratmeter avgränsat utrymme). När man räknar ut ytan i undervisningsbassänen, får vistas i bassängen bara 7 personer som gör att vi inte får genomföra pass för våra grupper där deltagarantalet överstiger denna gräns.

Korpen då kommer inte starta vattengympa i vecka 2 som var planerat och avvaktar nya positivare restriktioner som tillåter vår verksamhet att komma igång. Information om nystart skickas på era mail och uppdateras på korpens hemsida. Avvakta då med betalning för träningsavgift! De som har redan betalt, får vi enligt överenskommelse göra en återbetalning eller en ruducering för hösttermin.

22 december 2021

VATTENGYMPA PÅ REHABBADET

Beslutet är taget. Nu får vi tyvärr meddela att Korpen inte har tillgång tll Rehabsanläggning. Våra grupper inte uppfyller badets syfte. Korpen är inte en patientförening eller patientorganisation som samlar människor med samma diagnos, sjukdom, eller liknande diagnoser eller sjukdommar. Detta oavsett FAR recept. Våra förhoppningar och förväntningar att återstarta verksamhet på Rehabbadet är borta trotts att enhetschef på Rehabbadet var behjälplig i förhandlingen och var positiv till att så många som möjligt skall kunna använda bassängen i förebyggande syfte. Vi får tyvärr gilla läget och godta beslutet som fattades igår från klinikchefen.

Korpen kommer tyvärr inte ha några grupper på Rehabbadet, men för de som har behov av att vattengympa och vill komma igång med träning, erbjuder vi åtminstone platser i några grupper i Stadsparksbadet och Sandaredsbadet. Anmälan gör du HÄR.

God Jul och Gott Nytt År till alla våra motionärer och Korpensfans

30 november 2021

VÅRTERMIN 2022

Innan vi är klara med planering och sammanställer våra vattengympagrupper inför vårtermin 2022 får ni från Korpen Borås en del av informationen.

Glädjande besked är att Korpen Borås har fått några tider på Rehabbadet inför vårtermin, dock får vi också meddela att träningsavgift blir högre p.g.a. en rejäl hyreshöjning och träningsavgiften blir 1275 kr/termin/15 ggr. De som har inte giltig årsmedlemskap i Korpen Borås, tillkommer 230 kr att betala. Vi hoppas att det blir inget hinder för dig som har sug och vill ha sin vattenträning tillbaka i den varma och nyrenoverade Rehabbadet. Det blir strålande att vi får välkomna er i våra nystartade grupper efter det långa träningsuppehållet. För att boka våra grupper i samtliga bad är förutsättning att de är fulla. Därför går vi ut först med intresseanmälan som avgör om vi kommer i gång med planerade grupper. Detta får vi veta om ni erhåller en bekräftelse/faktura och att vi eventuellt kontaktar er.

Grupper på Rehabbadet med preliminär bokning:

Onsdag kl. 10:00 & kl. 11:00

Torsdag kl. 11:00

Fredag kl. 10:00 & kl. 11:00

För Stadsparksbadet och Sandaredsbadet krävs också intresseanmälan innan vi vet om gruppen kan startas.

Grupper på Stadsparksbadet med preliminär bokning:

Tisdag kl. 18:00 &  kl. 18:45

Onsdag kl. 13:30 & 13:45 0ch kl. 18:30 & 19:15

Fredag kl. 13:00 & 13:45

Grupp i Sandaredsbadet med preliminär bokning:

antingen Söndag kl. 18:00 eller Söndag kl. 18:30

Hoppas ni har förståelse för våra åtgärder och glöm inte anmäla ditt intresse HÄR. Skriv fler alternativ för dina träningar i fall någon grupp ställs in. Tack! Kommer vi i gång med din invalda grupp, får du från oss en bekräftelse. Vårat mål är att fatta beslut om våra grupper efter den 15 december. Hoppas att vi kan uppfylla ditt önskemål.

25 november 2021

Obs! Vattenträning i båda grupper på fredag 26 november är inställd. Terminsavslutning flyttas fram till 17 december.

1 september 2021

HÖSTTERMINS START

Nu är det klart att nästa vecka (36) börjar fyra grupper sin träning i Stadsparksbadet (tisdag kl. 18.45, onsdag kl. 13.30 och kl. 18.00, fredag kl. 13.00) och en grupp i Sandaredsbadet (söndag kl. 18.00). Information om du är med i gruppen är på gång och kommer senast på måndag.

Vi låter det öppet för anmälan till grupper som får inte starta nu. Får vi 15 deltagare/grupp kan vi starta den någon vecka senare. 

30 augusti 2021

VATTENGYMPA - HT-2021

Efter ett långt uppehåll har vi nu ett mycket stort intresse för vattengympa samt träningsbehov som tidigare hjälpt oss att föstärka er hälsa och kondition. Det talas om att korpens vattengympa är mycket saknad! Efter lättnader på restriktionerna börjar badets anläggningar öppnas igen för allmånheten och vi har beslutat att komma i gång med vår verksamhet trots hyreshöjningar och bassängsbegränsningar. Korpen har inte fått några bassängstider beträffade Rehabbadet och till hösten får vi så länge satsa bara på vattenträning i Stadsparksbadet och Sandaredsbadet.

Nu i början får vi på eget ansvar hållas oss till 15 personer/grupp som är precis max antal deltagare för att vi klarar oss ekonomisk. Anmäler sig mindre än 15 deltagare till någon av nedanstående grupper får vi tyvärr ställa in gruppen.

STADSPARKSBADET, start v.36, uppehåll v.44, avslutning v.49

585 kr/termin (13 ggr) 45 kr/pass

Tisdag kl. 18.45, kl. 19.30

Onsdag kl.13,30; kl. 14.15; kl. 18.30; kl. 19:15

Torsdag kl. 07.15

Fredag kl. 13.00; kl. 13.45

SANDAREDSBADET, start v. 37, avslutning v.49

780 kr/termin (13 ggr), 60 kr/pass

Söndag kl. 18.00; kl. 18.45

Gör din anmälan HÄR (även om vi har fått din intresseanmälan). Det gäller först till kvarn! Intresseanmälda och tidigare deltagare från Stp-badet och Sandaredsbadet har förtur i anmälan. Erhåller du faktura, betyder det att din grupp startar och du är välkommen i gruppen. Har du tillgodopengar hos Korpen, dras det på fakturan. Redan betald medlemsavgift debiteras.ej.

KORPENS LAGIDROTT

Vi har i gång fotbollsserien och inom kort kommer inbjudan till innebandyserien. Knallelandscup ställdes in i år (planeras till nästa år), men vår ambition är att några cuper i innebandy och innefotboll kommer anordnas under hösten och vintern. Vi börbereder för våra medlemmar och alla intresserade några nyheter inom lagidrottsverksamhet som Pickeboll och Fotbollstennis.

KRETSLOPPET I BORÅS

Nu jobba vi fullt inför vårt stora event. Är du intresserad av löpning och vill anmäla dig till Kretsloppet i Borås, anmäl dig på www.kretsloppetiboras

Vi saknar fortfarande bemanning till några arbetsområden under kretsloppsveckan och tävlingen. Har du tid och vill du hjölpa till som funktionär, fyll i din intresseanmälan HÄR.

28 juni 2021

Korpen Borås hoppas kunna starta upp våran ordinarie verksamhet och även ny verksamhet så snart som möjligt. Pga. rådande restriktioner för Covis-19 så är våran verksamhet inte altid lätt att genomföra och i många fall får vi ändra och planera om aktiviteter. Just nu begår planering inför höstens aktiviteter och arrangemang och vi har även några digitala aktiviteter som pågår just nu (se hemsidan). Ni kan även göra intresseanmälan till några av våra aktiviteter.

Gruppträning (Vattengympa)

Badanläggningarna Stadsparksbadet och Sandaredsbadet är fortfarande stängda för allmånheten men våra tider inför hösten är preliminärt bokade. Pass på Rehabbadet är ännu inte klargjort och vi hoppas få tillbaka de badtider som vi haft tidigare.

För att få en bild över hur många intresserade vi har inför en eventuell start till hösten så behöver vi din intresseanmälan. Intresseanmälan gör du HÄR.

30 mars 2021

Återbetalning till Korpen Borås vattengymparlyaggare unde våren 2020

Trots stora föhoppningar och ngagemang ger inte dagens lge oss förutsättningar att komma igång med vattenträningen. Tillhör du den grupp och delog under vårtermin 2020, har betalat full träningsavgift och inte tränat hela termin, ber vi att du återkommer via denna lönk HÄR.

Under denna kämpiga tid får vi ständigt ompröva våra möjligheter att kunna planera och genoföra verksamhet i förhållande till nya direktiv gällande restriktioner. När situationen tillåter och alla bad åter kan öppna igen, återkommer vi med inbjudan.

Med varma hälsningar och Glåd påsk på ER!

vattengympasektion

10 februari 2021

Badets anläggningar är fortfarande stängda för korpens verksamhet. Vi får ha tålamod och hålla ut.

26 januari 2021

Badets restriktioner förlängs till den 7 februari. Det innebär för Korpens del att vi kan inte starta igång någon verksamhet just nu i någon av våra anläggningar. Vi återkommer, när vi får nya direktiv.

25 november

Viktigt information 
- Till Korpen Borås vattengympadeltagare under hösten 2020 

Både Stadsparksbadet och Sandaredbadet har fortsatt stängt för allmänheten med några få undantag och det är för dom som behöver "medicinska bad" och skolgrupper. De kommer kunna boka in sig på enskilda tider för att besöka badet. De nya restriktionerna är ännu tuffare med max 8 personer och endast aktiviteter för barn och ungdom födda 2005 och senare tillåts (detta gäller till den 20 december i nuläget).

Med anledning av de nya restriktionerna så kan vi  inte längre fortsätta med höstterminens grupper. Resterande vattenträning för hösten 2020 i Stadsparksbadet och Sandaredsbadet ställs därför tyvärr in!

Korpen Borås styrelse har beslutat att återbetala träningsavgiften för inställda pass hösten 2020. Uppgifter för återbetalning fyller ni i HÄR

 - Till Korpen Borås vattengympadeltagare under våren 2020 

Det är fortfarande vår förhoppning att vi ska kunna komma igång med vattenträningen till våren 2021, efter den renovering som för närvarande pågår på Rehabbadet (SÄS). För dig som varit med tidigare och anmäler dig till dessa grupper, så kommer vi då att göra avdrag på anmälningsavgiften, med den skuld vi har till dig för de inställda passen som vi tvingades till pga. pandemin våren 2020. För dig som eventuellt inte kommer anmäla dig till vårens grupper på SÄS, eller om vi ej kan komma igång med vattengympaverksamheten på Rehabbadet, så kommer denna skuld att återbetalas under februari-mars 2021.

Det är en kämpig tid vi har att ta oss igenom nu, där vi ständigt får ompröva våra möjligheter att kunna planera och genomföra verksamhet i förhållande till nya direktiv gällande restriktioner. När situationen tillåter och alla bad åter kan öppna igen, återkommer vi med inbjudan. Så länge tackar Korpen Borås alla våra deltagare och ledare att ni har varit en del av vår verksamhet under detta år.

Med förhoppning att vi återigen kan ses efter årsskiftet, vill vi samtidigt passa på att Önska er en God Jul och Gott Nytt År!

Korpen Borås

Vattengympasektion

  

19 november 2020

P.g.a nya restriktioner för Västra Götaland gällande ökad smittspridning av Covid-19 är Vattenträningen på Stadsparksbadetbadet och Sandaredsbadet inställt till och med den 24 november.

 

30 oktober 2020

 På grund av striktare allmänna råd under pågående pandemi i Västra Götaland

 

Stadsparksbadet och Sandaredsbadet är stängt den 30/10 till och med den 19/11 (kan eventuellt förlängas) för allmänheten. Alla korpens vattengympa träningar är inställda tills badet öppnar igen.

 

15 september 2020

Vattenträning i Rehabbadet. Korpen Borås kommer inte ha några grupper under hösttermin 2020. Anledningen är att Rehabbadet fortsätter med renoveringen av badet. Eventuellt öppnar badet sent i höst och då endast för deras patienter. Korpen Borås hoppas att våren infinner sig med glada nyheter för såväl er deltagare som våra ledare, som längtar efter att kunna köra igång igen med vattengympan.

Vi på Korpen önskar er alla en trevlig höst trots avsaknaden av "vattengympan" och återkommer längre fram med uppdaterad information till er. Se vår hemsida.

 

11 augusti 2020

Nu kör vi igång!

Korpen Borås Vattengympa sektion välkomnar Dig som har anmält sig till någon grupp! För allas trygghet vid motionering är självklart att vi får följa myndigheternas rekommendationer och beslut gällande Covid-19. Enligt Stadsparksbadets direktiv får delta i undervisningsbassängen 12 deltagare.

Vattengympagrupper i Stadsparksbadet startar vecka 34,

Vattengympagrupper i Sandaredsbadet startar vecka 33.

Yoga Soft och Kombimotion börjar sina pass vecka 36.

 

Följande avgifter gäller för denna termin:

Vattengympa / Stadparksbadet

 630 kr /18 gånger (tis 18.45 & 19.3; tor 07.15; ons 18.30 & 19.15)

 595 kr /17 gånger (ons 13.30 & 14.15; fred 13.00 & 13.45)

Vattengympa / Sandaredsbadet

 986 kr/17 ggr (sön 18.30)

Yoga Soft, Kombimotion (Startar om intresse finns)

 700 kr / 10 ggr

Medlemskap i Korpen Borås

 230 kr / år

Rabatt för egen väst

 150 kr

Obs! Korpen Borås tar hänsyn till alla som har betalat sin träningsavgift på våren och fick inte träna hela terminen ut. Alla drabbade får tillgodo pengar i form av rabatt och klippkort* under höstterminen 2020 och vårterminen 2021.

Som kompensation förlänger Korpen också hösttermin 2020 med 2 eller 3 träningstillfälle.

*Klippkort används till bokning till andra pass (vid mån av plats).

 Vårt nya registreringssystem är i gång och i veckan kommer ni få en bekräftelse på din bokning och två fakturor. En för ditt medlemskap och en för din träningsavgift (eventuella rabatter är avdragna på fakturan).

Korpen Borås önskar dig en trevlig motionstermin!

Välkommen!

 

 

29 juni 2020

Träna vattengympa höstterminen 2020

Information för deltagare i Stadsparksbadet, Rehabbadet och Sandaredsbadet

Det är ca 2 månader kvar till vi startar vår vattengympaträning! Pga rådande läget med COVID-19 så har utskick och anmälan till höstens grupper fördröjts. Även när allt inte är som vanligt måste vi planera framåt! Självklart följer vi utvecklingen och myndigheternas rekommendationer och beslut.

I och med att läget fortfarande är osäkert och ständigt förändras så kan ni i nuläget bara göra en intresseanmälan för höstens grupper. Vi kommer sedan återkomma i augusti för att bekräfta anmälan samt med betalningsinstruktioner.

STADSPARKSBADET

Intresseanmälan för stadsparksbadet är öppen och vi har utökat med tre grupper - tisdag kl. 19.30, onsdag kl.18.30 och 19.30. Vi kör en förlängd termin med start vecka 34.

SANDAREDSBADET

Intresseanmälan för Sandaredbadets grupp på söndagar är också öppen. Terminsstart är planerad till vecka 33.

I och med att vi har färre grupper till hösten och eventuell gruppstorlek kan begränsas så har tidig anmälan förtur och först till kvarn gäller. Pga mindre antal grupper så kommer vi inte erbjuda deltagare att anmäla sig till flera grupper och därmed få ett reducerat pris på andra gruppen.

Gör din intresseanmälan HÄR

REHABBADET

I nuläget får Korpen Borås inga tider på Rehabbadet. Det var ett överraskande besked efter att vi i så många har drivit vattengympa i sjukhusets anläggning. Överklagan från korpens styrelse har skickats till sjukhusledningen och även Borås Stad/Fritid och Folkhälsoförvaltningen och slutgiltigt besked förväntas i augusti. Därför kan vi inte öppna någon anmälan för Rehabbadet Vi kommer återkomma med mer information när slutgiltigt beslut har fattats.

HÖSTNYHETER / NYA GRUPPER

Som nyhet till hösttermin erbjuder Korpen Borås till två yogagrupper för seniorer och en stavgånggrupp kombinerad med innegympa och dans beroende på vädret. Du kan också göra en intresseanmälan bara för uteträning/stavgång som vi kan planera och lägga i vårt höstutbud beroende på antal anmälda.

Gör din intresse anmälan HÄR

VATTENDAGEN I BORÅS (22 augusti)

Prova gärna på vattenträning under Vattendagen den 22 augusti! Våra ledare kommer köra sina pass mellan kl. 10-16 i Stadsparksbadet. Under Vattendagen gäller fri entré till Stadsparksbadet och ingen avgift för deltagandet.

Gör din intresse anmälan HÄR

Efter årets träningsuppehåll har Korpen Borås och våra ledare förhoppning om att se dig igen i någon av våra grupper.

Hjärtlig välkommen till höstterminen 2020!

Ha en härlig sommar och var rädda om er!

Korpen Borås
Gruppträning

 

Mars 2020

Meddelande till vattendeltagare våren 2020

Påverkan av Covid-19 på korpens verksamhet

Covid-19 har drabbat många verksamheter i vårt samhälle och vår förening är inget undantag. All personal på Korpen i Borås är korttidspermitterade fram till 30 juli. Vi har noggrant följt myndigheternas rekommendationer och det gjorde även ni deltagare då det var få eller inga deltagare på passen, vilket vi tycker är kloka beslut från er deltagare.

Korpens övriga verksamhet har naturligtvis också drabbats av myndigheternas rekommendationer och har även inneburit inställda cuper, seriespel och arrangemang bland annat.

Vad händer nu och i höst?

Som kompensation så byter vi bassängen till utemiljö och erbjuder till alla korpens vattengympadeltagare en kombinerad träning ute i Kypegården, Sjöbovallen och Almenäs (se Inbjudan). Våra duktiga ledartjejer längtar att träffa Er igen och komma i gång med blandningsform av träning som lätt- och stretchgympa och stavgång/gång. Vi kör under maj och juni och är hoppfulla att vår träningsform kommer att uppskattas av er!

 Lämna gärna din intresseanmälan HÄR, så vi kan styra antal personer i grupperna för att följa myndigheternas rekommendationer. För alla vattengympadeltagare är träningen kostnadsfri! Övriga intresserade betalar 50 kr/träningspass.

 Utökad träning under höstterminen

Vi vet så klart inte hur detta påverkar oss och er deltagare till hösten. Informationen som vi har fått är att Rehabbadet preliminärt öppnar vecka 33. Så planen för hösten är att förlänga höstterminen samt att vi erbjuder er klippkort till extra vattengympapass i våra olika bad. Klippkorten kommer att gälla under både HT-20 och VT-21. Vi återkommer med inbjudan i juni månad.

Ta nu chansen att träffa era träningskompisar utomhus på våra lätta träningar under ordnade former och vi återkommer naturligtvis så fort vi får några nyheter angående höstens träning.

Varmt välkomna!

Rehabbadet

I samband med den planerade öppningen tilltog problematiken med Coronavirusets utbredning. Med anledning av detta kan inte badet i dagsläget inte förutse hur länge kommer att ha stängt. Preliminärt öppnas badet igen vecka 33.

Vattenträning i Stadsparksbadet och Sandaredsbadet

Med hänsyn till deltagare som tillhör riskgruppen för coronasmittan har Korpen Borås beslutat att ställa in grupperna i dessa bad tillsvidare. 
Aktuell information om grupptränings verksamhet kommer uppdateras på den här sidan.

Rehabbadet håller stängt tillsvidare

Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) har beslutat att inte öppna rehabbadet efter renoveringen. Detta gäller tillsvidare och håll er uppdaterade via SÄS hemsida för vidare information.

Viktig information för deltagare på Rehabbadet

Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) har beslutat att inte öppna rehabbadet efter renoveringen. Detta gäller tillsvidare. Håll er uppdaterade via SÄS hemsida www.sas.vgregion.se

Träningar i Stadsparksbadet och Sandaredsbadet är fortfarande i gång. 

Folkhälsomyndigheten om Virus

Virus kan inte föröka sig i bassängvatten. De kan endast föröka sig i celler t.ex. i människor eller djur. Infektionsförmågan avtar snabbt i bassängbadvatten genom att virus dör av desinfektionsmedel eller späds ut. Virus smittar huvudsakligen direkt från person till person i samband med bassängbad. Därför är bassänbad inte mer förknippade med virussmitta än andra miljöer där många människor vistas. Virus ingår inte heller i en rutinmässig kontroll. Det kan möjligtvis bli aktuellt i specialla fall, t.ex. för att spåra en smittkälla. Folkhälsomyndigheten.

Information vårterminen 2020

Nu kan du anmäla Dig till vårterminen! Vi hoppas att du fortsätter med din träning till våren! Nuvarande deltagare har förtur att fortsätta i sina grupper.

Inbjudan till vårminen mailutskick sker under v. 47. De som inte har någon mailadress, kommer få inbjudan via post.

ANMÄLAN: Det är öppet för anmälan & förbokning till kommande vårtermin! Du får gärna anmäla dig samt. flytta på betalningsdatum till sista december. Deltagare behöver inte anmäla sig om de betalar träningsavgift i november eller redan meddelat till kansliet att de är med.

Obs! För att behålla din plats i gruppen, tänk på att anmäla dig till vårterminen i god tid! Efter 14 december övergår din plats till annan intresserade väntelistan. 

Deltagare som har redan betalat full avgift för höstterminen, får resterande pengar automatisk tillgodo till nästa vårtermin 2020 eller återbetalt.   

Sandaredsbadet: Träning i Sandaredsbadet fortsätter bara i en grupp på söndag kl. 18.30.

Rehabbadet: Till våren behåller vi våra badtider och kör samma grupper som under höstterminen. Efter badets begäran startar vi alla torsdagsgrupper 15 minuter senare. Efter terminens slut kör vi igen extra träning (v.18-21) i två grupper - onsdag kl. 17:45 & 18:30. Ni kan boka platsen redan nu, men betalning gör ni när ni får inbjudan i april.

Stadsparksbadet: Vi kör samma grupper som under höstterminen.

GDPR på Korpen Borås. Inom idrottsförelsen behandlar vi många olika typer av personuppgifter för att vardagen ska fungera. Från 25 maj 2018 gäller EU:s nya dataskyddsförordning. För att behandla dina personuppgifter behöver Korpen Borås ditt samtycke och det gör du vid din anmälan som medlem/deltagare/spelare/funktionär eller vid en annan anknytning till Korpens verksamhet.

ÖVRIGT INFORMATION gällande

Betalning: Din träningsavgift inbetalas på Korpen Borås bg-nummer 657-8884, alternativt swishas till Korpen swischnr: 1233785375. Har du Friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar, kontakta Korpens kansli.

Boka enstaka pass Kontakta vår gruppträningsansvarige Jana på 033 12 04 10.

PÅ GÅNG  Korpen Borås söker personer som ställer upp då och då på våra cuper och andra evenemang under verksamhetsåret. Tycker du att det är intressant att umgås med andra funktionärer samt. hjälpa med enkla uppgifter, hör gärna av dig till kansliet! Till korpens nya uppdrag söker vi också projektledare eller andra engagerade persnoer i pensionsålder.

KORPENS LOTTERI: Korpen säljer Bingolottos Julkalendrar för förmånspris 90 kr/st (ordinarie pris 100 kr). Har du inte köpt någon än och du är intresserad, kontakta kansliet.

Hjälp oss till snabbare och enklare hantering! Med tanke på miljö, ekonomi och snabb information som ska till våra kunder, prioriterar Korpens kansliperonal kommunikation via e-post och hemsida. Därför behöver vi att ni meddelar oss era e-postadresser och hittar rutin för att läsa och svara på våra meddelande samt är uppmärksamma till information på korpens hemsida. Tack för förståelse!

Korpen Borås önskar Gig med varmt hjärta en God Jul och Gott Nytt År!

Prenumeration nyhetsbrev


Aktuellt i Korpen Väst

 

I samarbete med

Sisu_Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Borås Motionsidrottsförening - Korpen
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Besöksadress:
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Kontakt:
Tel: 033120410
E-post: This is a mailto link

Se all info