Hoppa till sidans innehåll

Anmälan vattenträning HT-20


Träna vattengympa höstterminen 2020

Information för deltagare i Stadsparksbadet, Rehabbadet och Sandaredsbadet

Det är ca 2 månader kvar till vi startar vår vattengympaträning! Pga rådande läget med COVID-19 så har utskick och anmälan till höstens grupper fördröjts. Även när allt inte är som vanligt måste vi planera framåt! Självklart följer vi utvecklingen och myndigheternas rekommendationer och beslut.

I och med att läget fortfarande är osäkert och ständigt förändras så kan ni i nuläget bara göra en intresseanmälan för höstens grupper. Vi kommer sedan återkomma i augusti för att bekräfta anmälan samt med betalningsinstruktioner.

STADSPARKSBADET

Intresseanmälan för stadsparksbadet är öppen och vi har utökat med tre grupper - tisdag kl. 19.30, onsdag kl.18.30 och 19.30. Vi kör en förlängd termin med start vecka 34.

SANDAREDSBADET

Intresseanmälan för Sandaredbadets grupp på söndagar är också öppen. Terminsstart är planerad till vecka 33.

I och med att vi har färre grupper till hösten och eventuell gruppstorlek kan begränsas så har tidig anmälan förtur och först till kvarn gäller. Pga mindre antal grupper så kommer vi inte erbjuda deltagare att anmäla sig till flera grupper och därmed få ett reducerat pris på andra gruppen.

Gör din intresseanmälan HÄR

REHABBADET

I nuläget får Korpen Borås inga tider på Rehabbadet. Det var ett överraskande besked efter att vi i så många har drivit vattengympa i sjukhusets anläggning. Överklagan från korpens styrelse har skickats till sjukhusledningen och även Borås Stad/Fritid och Folkhälsoförvaltningen och slutgiltigt besked förväntas i augusti. Därför kan vi inte öppna någon anmälan för Rehabbadet Vi kommer återkomma med mer information när slutgiltigt beslut har fattats.

HÖSTNYHETER / NYA GRUPPER

Som nyhet till hösttermin erbjuder Korpen Borås till två yogagrupper för seniorer och en stavgånggrupp kombinerad med innegympa och dans beroende på vädret. Du kan också göra en intresseanmälan bara för uteträning/stavgång som vi kan planera och lägga i vårt höstutbud beroende på antal anmälda.

Gör din intresse anmälan HÄR

VATTENDAGEN I BORÅS (22 augusti)

Prova gärna på vattenträning under Vattendagen den 22 augusti! Våra ledare kommer köra sina pass mellan kl. 10-16 i Stadsparksbadet. Under Vattendagen gäller fri entré till Stadsparksbadet och ingen avgift för deltagandet.

Gör din intresse anmälan HÄR

Efter årets träningsuppehåll har Korpen Borås och våra ledare förhoppning om att se dig igen i någon av våra grupper.

Hjärtlig välkommen till höstterminen 2020!

Ha en härlig sommar och var rädda om er!

Korpen Borås
Gruppträning

Uppdaterad: 30 JUN 2020 10:55 Skribent: Johnny Albertsson
Epost: Adressen Gömd

Prenumeration nyhetsbrev


Aktuellt i Korpen Väst

 

I samarbete med

Sisu_Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Borås Motionsidrottsförening - Korpen
Allégatan 59
50337 Borås

Kontakt:
Tel: 033120410
E-post: This is a mailto link

Se all info