Hoppa till sidans innehåll

Frågor & svar x


Vad innebär ett medlemskap hos Korpen Borås? Som medlem hos Korpen Borås omfattas du av vår medlemsförsäkring, du är då försäkrad till och från samt under din aktivitet. Att vara medlem innebär också att du får del av Korpens medlemsförmåner.

Hur mycket kostar att vara medlem i Korpen Borås? Enligt direktiv från Riksidrottsförbundet och Rikskorpen ska från år 2020 medlemskapet i Korpen Borås vara på årsbasis och kostar 230 kr (till skillnad från tidigare 115 kr/termin för deltagare inom grupptäning).

Får jag ett medlemskort? Nej. Mer information om medlemskap och erbjudanden finns på korpens hemsida.

Hur betalar jag min träningsavfit? Din träningsavgift inbetalas till Korpen Borås bankgiro 657-8884 eller swishnummer: 1233785375. Betalning skall ske senast angivna datum, sker inte detta uttages en administrationsavgift på 50 kr.

Kan jag betala senare än angivet sista betalningsdatum? Ja. sista betalningsdatum kan flyttas fram, om du via din anmälan meddelar kansliet ditt önskemål.

Kan jag delbetala min träningsavgift? Ja. man får kontakta kansliet.

Tar ni mot Friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar? Ja.

Får jag någon bekräftelse på min betalning? Nej. Ingen bekräftelse skickas brevledes hem.

Kan jag få kvitto på min betalning? Ja, kontakta kansliet och lämna e-post till din arbetsgiravre och kvittot skickas via mejl i andra hand via post.

Får jag information om gruppen när jag anmält mig? Ja. Du får via mail eller post information om din grupp, terminsprogram, betalningsinformation m.m.

Hur anmäler jag mig till nästa termin? Samtliga deltagare i korpens gruppträning erhåller automatiskt inbjudan till nästa termin. Obs! Vill du fortsätta deltagandet kommande termin, är det din skyldighet att anmäla dig (via vår hemsida eller till kansliet) och betala senast det datum som står på inbjudan som du erhåller. Obs! Om du inte anmält och betalt enligt senaste datum, erbjuds din plats till annan intresserad på vår kö/väntelista.

Kan jag avanmäla mig från en grupp? Nej, anmälan är bindande enligt följande villkor: Du har rätt att avboka din anmälan senast en vecka före termins start utan att behöva betala någon avgift. Där efter fram till termins start debiteras halva terminsavgiften.

Får jag återbetalning vi sjukdom, operation? Anmälan är bindande, men blir du sjuk/skadad, så meddelar du Korpen Borås att du inte kan delta resterande del av terminen. Mot uppvisande av läkarintyg, återbetalas återstående del av terminen fr.o.m. det datum du anmält din frånvaro. Medlemsavgiften återbetalas ej.

När börjar jag träna i en grupp? När jag är anmäld och betalat min träningsavgift eller enligt muntlig överenskommelse med Korpen Borås kansli. Anmälan är bindande.

Får jag prova på en gång innan jag bestämmer mig? Ja. För att prova på ett pass, kontaktar du Korpen Borås kansli. Vid mån av plats får du enligt överenskommelse gå på träningspasset utan kostnad.

Behöver jag meddela om jag uteblir från ett träningspass? Nej. Du behöver inte höra av dig om du blir sjuk, är bortrest eller av annan anledning inte kan komma till träningen. I och med anmälan har du en plats reserverad.

Kan jag börja med träningen även om terminen redan startat?Ja, det kan du, under förutsättning att det fortfarande finns platser kvar i grupperna. Din träningsavgift reduceras och du betala bara för de träningstillfällen som är kvar till terminens slut.

Är det möjligt att byta grupp? Ja, i mån av plats. Vid eventuell prisskillnad faktureras mellanskillnaden. Vid byte från dyrare grupp till billigare så återbetalas inte mellanskillnaden med ett undantag om det sker innan terminsstart.

Om jag missat ett par gånger får jag tillbaka pengar då?Nej. Men du kan höra med kansliet om det är möjligt att hoppa in i en annan grupp och träna, för de ggr du missat.

Kan jag överlåta min plats?Ja. Kravet är att den som tar över platsen erlägger medlemsavgift till Korpen.

Hur gammal måste man vara för att delta på träningarna? För vår gruppträning gäller 13 år i målsmans sällskap. För att gå själv på våra gruppträningspass ska du fylla 15 år innevarande år.

Kan jag betala via Wellnet/Actiway? Nej. Korpen har avslutat samarbete med Wellnet/Acktiway.

När får jag rabatt? Använder du egen väst på träningar i Sandaredsbadet får du 150 kr som dras av från träningsavgiften. Deltagare anmälda i 2 grupper/vecka betalar hälften av träningsavgiften för den billigare gruppen.

Var betala jag badavgift? Badavgift betalar du endast på Borås Simarena, för aktuell kostnadsinfo kontakta badet. I övriga bad ingår badavgiften för våra träningsgrupper i träningsavgiften som du betalar/termin.

Kan jag hoppa in i en annan grupp? Nej. Det är ej tillåtet att hoppa in i en annan grupp under terminen utan att kontakta kansliet.

Kan jag anmlä mig på drop in pass? Ja. Kontakta kansliet.

 

Uppdaterad: 14 NOV 2017 16:17 Skribent: Johnny Albertsson
E-post: Adressen Gömd

Prenumeration nyhetsbrev


Aktuellt i Korpen Väst

 

I samarbete med

Sisu_Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Borås Motionsidrottsförening - Korpen
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Besöksadress:
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Kontakt:
Tel: 033120410
E-post: This is a mailto link

Se all info