Hoppa till sidans innehåll

Träningsformer


Korpen Borås erbjuder följande träningsformer:

AquaSoft Du gympar efter egen förmåga. Ledaren varierar övningarna så att hela kroppen tränas.

AquaMedel Med övningarna i vatten får du allsidig och skonsam konditions– och styrketräning.

AquaTabata är en form av högintensiv intervallträning. Du kan på kort tid uppnå väldigt stora träningresultat! Träningsformen är smart upplagd då du blandera högintensiva övningar med korta vilor under en förutbestämd tid.

AquaCirkel Efter en gemensam uppvärmning tränar du i olika stationer där du jobbar igenom kroppens alla muskelgrupper med hjälp av olika redskap. Konditionslopp på slutet.

AquaBike är en allsidig träning som stärker musklerna, ökar konditionen, samt övar upp balans, rörlighet och koordination. Ett lite tuffare pass för dig som vill ha lite mer utmaning. Som redskap används en vattencykel kallad Aquabike.

AquaVest är ett intensivt, roligt vattengympapass med högt tempo. Med hjälp av flytväst eller bälte stärker du din kroppskondition, styrka och balans.

 

Vid intresse finns möjlighet att bilda nya grupper med träningsprogram som AquaBox, AquaKids, AquaYoga, AquaMama. Skriv din intresseanmälan här

AquBox är ett intensivt, roligt vattengympapass med högt tempo, där du tränar kondition, styrka och rörlighet. Ett fartfyllt pass med inslag av kampsport till medryckande musik.

AquaMama Varierande övningar särskilt anpassade för gravida. Genom olika avslappningsövningar, som tex flytövningar i kombination med rätt andningsteknik, hämtas kraft för att lära känna kroppen bättre.

AquaKids är vattenträning för barn 5-6 år tillsammans med förälder. Syftet är att ge barnen vattenvana och baskunskaper i vatten på ett lekfullt och inspierande vis.

AquaYoga Ger dig tillskott av energi och styrka som vi så väl behöver för att återhämta kroppen från vardagens höga tempo och stress. Stanna upp och låta kropp och själ vila upp en stund.

Prenumeration nyhetsbrev


Aktuellt i Korpen Väst

 

I samarbete med

Sisu_Webb

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpen Borås Motionsidrottsförening - Korpen
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Besöksadress:
Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
50630 Borås

Kontakt:
Tel: 033120410
E-post: This is a mailto link

Se all info